natura
NAČINI PLAĆANJA
natura MOBITEL
NAČINI PLAĆANJA
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Plaćanje ulaznica, tematskih sadržaja, proizvoda i/ili tematskih aktivnosti u Centru za posjetitelje može se vršiti gotovinom (euro) ili karticama na licu mjesta, transakcijski (opća uplatnica, prijenos sredstava na račun) ili putem Internet trgovine (online plaćanje).

Za bilo koji oblik plaćanja, naplata se vrši jednokratno.

Plaćanje kreditnim karticama na licu mjesta vrši se putem POS sustava banke Erste&Steiermärkische Bank d.d. Prihvatljive kreditne kartice za plaćanje na licu mjesta su: Visa, Mastercard, Maestro, Diners club, Discover network i American express.

Ukoliko Korisnik želi izdavanje R1 računa, obavezno je davanje informacija o tvrtki/obrtu/ustanovi za izdavanje R1 računa prije plaćanja. Korisnik odgovara za davanje ispravnih informacija za potrebnih za izdavanje R1 računa.

Za grupne dolaske, plaćanje je moguće putem transakcijskog računa uz obaveznu prethodnu najavu i rezervaciju termina.

Plaćanje putem Internet trgovine (online plaćanje) odvija se u nekoliko koraka. Nakon upisa podataka u Orioly sustav za rezervacije, možete izabrati opciju rezerviraj i plati. Nakon što odaberete opciju rezerviraj i plati, preusmjerit će vas na Wspay sustav za online plaćanje.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Prihvatljive kartice za online plaćanje su: Diners , Mastercard, Maestro, Visa, Discover i Dinacard kartice. WSPay kupcu i prodavateljima osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Upiti, otkaz rezervacije i reklamacije

Svi upiti i zahtjevi za dodatnim informacijama u vezi s načinima plaćanja i korištenja web stranice Javne ustanove Garešnica mogu se slati e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi upiti, eventualni otkaz rezervacija i reklamacije u vezi s korištenjem kupljenih usluga, sadržaja ili tematskih aktivnosti mogu se pročitati u Općim uvjetima poslovanja i korištenja ili nam se javiti putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .